banner2a

Go4aBetterLife

Kitty de Bruyn en Gabry van Leeuwen.

Het gezicht achter Go4aBetterLife.

Afgelopen jaren heb ik flink geworsteld met een druk bestaan in combinatie met een carrière. Het is nu ingericht naar wens en dat geeft positieve energie! Als Succes Coach bij Go4aBetterLife wil ik mensen helpen met het aanpakken van een gezonde levensstijl, dit door middel van persoonlijke coaching. Kijken naar de mogelijkheden die bij JOU passen. 

Kitty de Bruyn

Mijn naam is Kitty de Bruyn 

Sinds 2007 ben ik reflexzone therapeute en heb een praktijk aan huis. Daarnaast had ik ook een baan als Market Manager voor 32 uur. Naast deze bezigheden om mijn bestaan te bekostigen, heb ik (veel belangrijker) een gezin bestaand uit mijn vriend, zoon, dochter en hond.

 

Naar aanleiding van mijn opleiding voor reflexzone therapeute ben ik gefascineerd geraakt door wat eten met je lichaam doet. Tevens ten volle overtuigt geraakt van het feit dat je, je lichaam zeker 1 maal per jaar zou moeten reinigen. Na een jarenlange zoektocht naar een goede ontgiftingskuur heb ik eindelijk de juiste gevonden. Anders dan andere detox theetjes en drankjes, wordt hierbij zeer nauwkeurig omschreven wat je wel en niet mag eten. Met deze kuur word je dagelijkse portie vitamines, mineralen aangevuld en krijg je andere essentiële voedingsstoffen binnen. Ik ben in totaal 8 kilo afgevallen. Ondanks mijn stressvolle bestaan en tegelijkertijd een zeer heftige verbouwing thuis, had ik  meer energie om het vol te houden. Daarnaast is mijn gluten intolerantie, die zich uitte in vermoeidheid en of in slaap vallen na het eten, verdwenen.

 

In 2016 heb ik een auto ongeluk gehad en daarna ben ik me gaan realiseren dat mijn werk niet mijn alles was. Dit was behoorlijk confronterend! Ik paste niet meer bij de organisatie en in overleg ben ik vertrokken. Nu ben ik mijn eigen tijd aan het indelen voor mijn werk en aan het genieten van mijn vrijheid en gezin.

 

Als Succes Coach bij Go4abetterlife wil ik ook anderen helpen aan een gezonde levensstijl. Dit wil zeggen dat je op een verantwoorde wijze en afgestemd op je leefstijl, je lichaam voorziet van de juiste bouw- en voedingsstoffen.

MIJN EXPERTISES:

MIJN INSPIRATIEBRONNEN:

 • HBO Reflexzone therapie
 • Voedingsleer
 • HBO Bedrijfskunde
 • Medische Basis Kennis
 • Natuurgeneeskunde
 • Traditional Chinese Medicin
 • Marketing en communicatie

 • Adviseren als tweede beroep – Hannah Nathans
 • Heel de huid Chinese voedingsleer – Ronald Riksen
 • Aftercancer care – Dwight McKee, Gerald Lemole, Pallav Mehta
 • Zakwoordenboek der Geneeskunde – Coëlho
 • Strategische marketing – Rolf Oostra, Sjoerd Slaa
 • Bach Bloesemtherapie – Mechthild Scheffer
 • Business Marketing Management – Wim Biemans
 • Todd Burrier – De Methode
 • Leren Veranderen – Léon de Caluwé, Hans Vermaak
 • Het groot homeopathisch gezondheid boek – G.T. Haneveld
 • Waarde Propositie Ontwerp – Alexander Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith
 • Business Model Generatie – Alexander Osterwalder, Yves Pigneur
 • Anatomie en fysiologie van de mens – Ludo Grégoire, Agnes van Straaten-Huygen, Rogier Trompert

 • Inleiding tot de gezondheidszorg – Ankie van Vuuren, Pieternel Dijkstra, Bianca Smeets
 • Go Pro – Eric Worre
 • Traditional Chinese Geneeskunde – Dr. Michael Grandjean, Dr. Klaus Birker
 • De Supplementenwijzer – Juglen Zwaan
 • Touch of Matrix – Günther de Jong
 • Het groot werkvormen boek – Sasja Dirkse-Hulscher, Angela Talen
 • Van mens tot mens –  Gabi Steiner
 • OERsterk – Richard de Leth
 • Master your mindset – Michael Pilarczyk
 • Vitamins – Andreas Jopp
 • Rebalance your metabolism in 21 days – Arno Schikowsky, Rudolf Binder MD, Christian Mӧrwald
 • Leerboek HRM – Frits Kluijtmans
 • Met aandacht genezen – Henk Goossens, Connie van der Arend