Onze werkwijze

Om een goede balans in je leefstijl en gezondheid te hebben is het belangrijk om de vijf pijlers mindset, ontspanning, slaap, bewegen en voeding in kaart te brengen. Als er één uit balans is dan heeft dit invloed op de andere pijlers. Afhankelijk van deze vijf pijlers en de individuele en/ of zakelijke doelstelling maken wij een succesplan wat specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden is.

 

Tijdens het oriënterende “intake gesprek” brengen wij globaal de vijf pijlers in kaart met jouw doelstelling en wensen. Als je aan de hand van het intake gesprek besluit om verder te gaan dan vertalen wij jouw doelen en wensen in een succesplan waar een traject in omschreven staat met acties, tips, consult en workshops. Na jouw goedkeuring starten we direct!.

Voor je lichaam zorgen is een investering.

Je krijgt er iets voor  terug wat onbetaalbaar is. 

Tarieven

  • Intake gesprek        _ _ _ _ _ _ _ _ _  Gratis
  • Consult                     _ _ _ _ _ _ _ _ _  € 65,00 per consult inclusief BTW
  • Event                         _ _ _ _ _ _ _ _ _  € 26,50 p.p. inclusief BTW
  • Jouw Succesplan    _ _ _ _ _ _ _ _ _  € 685,00 p.p. inclusief een uitvoerplan op maat en BTW. Betreft een traject van ± 5 maanden.
  • Bootcamp                _ _ _ _ _ _ _ _ _   20 rittenkaart € 130,00 (€ 6,50 per keer) inclusief BTW – 40 weken geldig 
  • Bootcamp                _ _ _ _ _ _ _ _ _   10 rittenkaart  € 75,00 (€ 7,50 per keer) inclusief BTW – 20 weken geldig
  • Bootcamp                _ _ _ _ _ _ _ _ _   Abonnement voor onbeperkt bootcampen € 24,00 per maand inclusief BTW – opzegtermijn van 1 kalender maand

Gun jij iemand uit je omgeving een vitale gezondheid of een gezonde balans, denk dan ook aan een cadeaubon voor een event of een consult!

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Natuurlijk is jouw privacy voor ons belangrijk en gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om. Lees hier meer over de Go4aBetterLife_Privacy Policy_2018.

 

Voor alle mondelinge en schriftelijke aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten voor coaching, begeleiding, teambuilding, organisatieadvisering van zowel voorbereidende als uitvoerende aard, gelden de algemene voorwaarden van Go4aBetterLife. Lees hier meer over de Algemene Voorwaarden Go4aBetterLife.

 

Voor deelname aan een outdoor workout Bootcamp gelden de algemene voorwaarden van Go4aBetterLife Bootcamp. Lees hier meer over de Algemene Voorwaarden Go4aBetterLife Bootcamp.

 

Go4aBetterLife heeft bij het samenstellen van de inhoud van deze site de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Uitgesloten is iedere aansprakelijkheid voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op, of via deze site beschikbaar is. Het is niet toegestaan getoonde informatie, afbeeldingen, concepten zonder voorafgaande toestemming van Go4aBetterLife op enige manier te gebruiken, te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Wijzigingen voorbehouden. © Coöperatie Go4aBetterLife U.A. – Alle rechten voorbehouden.