sporten_bewegen_banner3

Sport en voeding

Sportprestaties

Iedereen weet dat sporten en bewegen goed voor je is, maar weet je ook dat het zorgt voor meer succes? En waarom? Omdat het meer ruimte creëert voor ideeën, het maakt je hoofd leeg en niet geheel onbelangrijk: het stimuleert je doorzettingsvermogen.

Geloof in die ene reden waarom het wel kan.

 

Hoe hard of zacht je ook sport…

Je verslaat altijd iedereen die op de bank ligt!

Al ruim 100 jaar is ons beweegpatroon van fysiek naar geestelijk aan het veranderen. Daarnaast hebben we gemiddeld per week een kleine 40 uur aan vrije tijd die we voor 85 procent zittend doorbrengen……..

 

Beweging is het beste antidepressivum. Naast succes zorgt het ook voor een heldere en blije geest. Sporten zorgt voor vitalere en productievere uren op de dag. Netto zou je kunnen zeggen dat ‘niet sporten’ je tijd kost. Met een goed afgestemd bewegingspatroon zal je meer geluk ervaren.

 

Wij van Go4aBetterLife gaan samen op zoek naar de manier van bewegen wat bij jou past. Je hoeft niet altijd hard te sporten om dit te bereiken. Het verschil kan al gemaakt worden door simpele aanpassingen gericht op jouw leefstijl. Daarnaast werken we aan bewustwording en zorgen we dat (kleine) veranderingen geborgd worden met “Jouw Succesplan”.

Voeding afstemmen

Wie aan sport doet, weet dat de juiste voeding en eetgewoonten van invloed zijn op de prestaties. Sporters moeten hun voedingsgewoonten afstemmen op hun fysieke inspanningen, zodat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Deze zorgen voor een energiepiek tijdens de inspanning en een snel en goed herstel achteraf.

Haal meer uit je prestaties door gericht ondersteuning in te zetten voor:

 

 • Droogtrainen
 • Groei en onderhoud spieren
 • Uithoudingsvermogen en energie
 • Vermoeidheid en het tegen gaan van afmatting
 • Dagelijkse prestatie verbetering
 • Ontstekingsremmend
 • Afvoer afvalstoffen

Bootcamp Boskoop

Bootcamp bij Go4aBetterLife wordt in groepsverband gegeven in de buitenlucht onder begeleiding van Gabry van Leeuwen. Deze trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan je uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Er wordt aandacht geschonken aan het hele lichaam met een full body workout, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Fitter en strakker worden is nog nooit zo makkelijk geweest. Go4aBetterLife Bootcamp helpt jou om je resultaat te behalen en te behouden. Het maakt niet uit op welk level je nu zit. Je kan altijd je eigen tempo bepalen.

 

De trainingen bestaan o.a. uit: conditie- & intervaltraining en krachtoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van een natuurpark.

 

Zit jij al veel binnen? Neem dan de uitdaging aan en ga lekker buiten bewegen! Meld je nu aan voor een gratis proefles via contact.

DE VIER WEKELIJKSE SPIERGROEP-CHALLENGE

Als je de bootcamptraining volgt, kan je gratis deelnemen aan de vier wekelijkse spiergroepchallenge. De challenge kan je dagelijks thuis uitvoeren en duurt tussen de 5 en 10 minuten. Je wordt gestimuleerd en uitgedaagd door de hele groep bootcampers!

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VOOR EEN BOOTCAMP TRAINING ZIJN:

 

 • Sporten met gezelligheid en plezier
 • Actief bewegen in de buitenlucht
 • Uitdagende omgeving
 • In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
 • Fit en soepel worden (of blijven)
 • Verbranden van plaatselijk vet
 • Op je eigen niveau trainen
 • Afwisselende en uitdagende trainingen

MET DE GO4ABETTERLIFE CHALLENGE CREËREN WE:

 

 • Uithoudingsvermogen
 • Doorzettingsvermogen
 • Spiervorming
 • Platte buik
 • Resultaat
 • Betere vormen en huid
 • Verbranding
 • Afwisseling
 • Plezier
 • Voldoening

Het programma en/of producten waar wij mee werken zijn bedoeld om jouw lichaam de hoogste kwaliteit training en/ of voeding te geven om vetzuren af te breken en spieren op te bouwen. Het is ontworpen om je lichaam te voeden met de brand- en voedingsstoffen die het nodig heeft, geen honger te hebben en de sportprestaties te verbeteren. Daarnaast is het dusdanig afgestemd dat je hier optimale sportprestaties mee neer kunt zetten.

Uit de praktijk

Pascal | 1970: Voor een actieve sporter zijn afgestemde voedingstoffen erg belangrijk!

 

gfsSituatie: Ik ben een actieve sporter en altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn sportprestaties te verbeteren. Ik gebruik al jarenlang aanvullende supplementen op mijn voeding zoals: proteïne shakes, creatine, amino’s en multi-vitamines. Helaas heb ik zelf wat blessures gehad waardoor ik tijdelijk niet heb kunnen sporten. Wat als gevolg had dat ik in gewicht aankwam.

 

Oplossing: Om eerst op gewicht te komen heb ik de kuur gevolgd. Daarna ben ik gaan sporten en de producten uit het sportprogramma van Go4aBetterLife gaan testen en gebruiken. Ik gebruik de producten preventief, voor en tijdens het sporten. Het voordeel vind ik dat het programma afgestemd wordt op de persoon, (duur)sport en doelstelling. Het gewicht is erg bepalend voor de sportprestaties en het voorkomen van blessures.

 

Resultaat: Door de producten voel ik mij energieker en vitaler. Het zorgt ervoor dat ik mijn gewicht onder controle houd. De producten zijn tijdens het sporten te gebruiken. Door de werkzame stoffen in de producten die snel opgenomen worden in het lichaam voel ik mij goed. Na 3 operaties aan mijn knie kan ik na twee jaar eindelijk blessure vrij weer hardlopen.

 

Toekomst: Ik voel mij lichamelijk en geestelijk een beter mens door wekelijks met sporten bezig zijn. Mijn doel is op het juiste gewicht te blijven zodat ik blessure vrij kan sporten.

Gabry | 1976: Eindelijk na 6 jaar mijn passie weer terug…… HARDLOPEN!

 

22Situatie: Zes jaar lang ben ik bezig geweest om van een knieblessure af te komen. Ik had een chronische ontsteking aan de zijkant van mijn knie.  Ik heb een kijkoperatie gehad, fysiotherapie, accupunctuur en meerdere cortison-injecties. Niks heeft geholpen!

 

Oplossing: Na de detoxkuur voor het ontgiften ben ik MSM supplementen blijven gebruiken. MSM is onder andere goed voor ontstekingen, spieren en gewrichten. Ik heb geprobeerd om er mee te stoppen, maar toen kwamen mijn knieklachten weer terug.

 

Resultaat: Inmiddels loop ik weer hard en loop ik met gemak de 20 van Alphen. Om mijn sportprestaties te verbeteren gebruik ik producten uit het sportprogramma. Hierdoor krijg ik aanvullende voedingstoffen binnen die je als sporter nodig hebt en voorkom ik afmatting.

 

Toekomst: Ondanks dat ik 41 jaar ben, blijf ik mijn looptijden verbeteren. Ik voel mij energiek! Volgend jaar wil ik de marathon van Rotterdam gaan lopen en mijn tijd van 3:59:46 uur verbeteren.

JA! Ik ga voor betere sportprestaties…….. klik dan hier!!!