zakelijke_coaching

Gezonde groei

Vitaliteitsplan

Ben je directeur, leidinggevende of HR-adviseur? Door het implementeren van ons unieke vitaliteitsplan wordt het mogelijk om het ziekteverzuim te verlagen en de productiviteit te verhogen. Ben je in voor een andere, vernieuwende kijk op het ziekteverzuim en de gezondheid van de medewerkers? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden die ons vitaliteitsplan jouw medewerkers biedt. Wij maken een plan op maat gericht op de wensen en de cultuur van het huidige HR-plan.

Ieder mens en werk is anders.

Een gezond bedrijf is goud waard.

Als je kijkt naar wat er is, zie je de talenten. 

Als je kijkt naar wat er mist, zie je de gebreken.

Baanbrekend advies voor een gezonde werkplek:

 

 • Gezonde voeding op de werkvloer;
 • Minder bewerkt, meer vers;
 • Geen snoep, maar fruit;
 • Minder zitten, meer bewegen;
 • Geen film, maar bootcamps;
 • Van ziek naar vitaal;
 • Van moe naar productief;
 • Van overvolle agenda’s naar een reflexzonetherapie/ massage voor ontspanning;
 • Op naar gezond personeel!

Geef om je personeel:

 

 • Een toekomstbestendige en flexibele organisatie;
 • Het rendement groeit op verschillende vlakken als: productiviteit, behoud medewerkers, kwaliteit diensten en producten, HR-proces, het coachen en leidinggeven;
 • Energieke medewerkers;
 • Aantrekkelijke werkgever/ imago;
 • Gezonde werksfeer;
 • Snel resultaat.

Bewustwording en Mindset

Wij realiseren ons dat werknemers beter functioneren als zij in staat zijn een gezonde leefstijl na te leven. Bewustwording is de rode draad van het vitaliteitsplan. Tijdens het traject geven wij workshops gericht op onze vijf pijlers. We beginnen met de mindset.  Een gezonde leefstijl willen we graag allemaal. Toch leert de praktijk ons, dat we deze leefstijl slecht kunnen waarborgen in ons dagelijkse leven. Tijdens de workshop “Mindset” laten we zien hoe je kunt toegroeien naar een gezonder leven en hoe de mind van invloed is op het wel of niet slagen van een gezonde leefstijl.

Tijdens ons workshop “Mindset” komt het volgende aan de orde:

 

 • De aspecten van een gezonde mindset
 • Persoonlijke overtuigingen die je belemmeren
 • Eerlijk naar jezelf kijken en wat jij graag wilt vanuit jouw wensen en zingeving
 • (Kleine) veranderingen borgen in jouw leefstijl

Praktijk Therapeute

Heb je een praktijk, die gericht is op gezondheid, massage, beauty of levensstijl en ben jij op zoek naar conceptverbreding maar ook met een financiële aanvulling? Met minimale input is het concept in te passen in je huidige huisstijl en praktijk. Neem dan contact op en we begeleiden je op weg naar een mooi concept met je praktijk afgestemd op jouw doelen en wensen. 

Uit de praktijk

Altijd het beste voor mijn klant!

 

gfsSituatie: Ik ben Gediplomeerd NGS sportmasseur. Sporten is een leidraad door mijn leven en ik ben tevens door het  sporten in aanraking gekomen met massage en voedingstoffen om sportprestaties te verbeteren. Dit door zelf minimaal 1 keer per week naar een sportmasseur te gaan en producten te gaan gebruiken. Dit doe ik om mijn herstel te bevorderen en zo onderhoud ik mijn algehele fysiek gestel.

 

Oplossing: In mijn praktijk geef ik behalve massages en sportbehandelingen ook persoonlijk sportadvies. De producten en de programma’s van Go4aBetterLife kunnen daar een extra aanvulling op zijn.

 

Resultaat: Inmiddels heb ik al veel mensen geholpen om blessurevrij te sporten of om hun sportprestaties te verbeteren. Daarnaast geef ik advies gericht op een gezonde leefstijl in combinatie met voeding en voedingstoffen.

 

Toekomst: Ik blijf altijd op zoek naar het beste voor mijn klanten in mijn praktijk. Het is voor mij altijd een uitdaging om de klanten na fysieke problemen weer fit te laten zijn. En daarbij help ik ze om hun sportprestaties te verbeteren.

Iedere cliënt(e) is uniek! 


KnipselSituatie: 
Als beëdigd reflexzonetherapeute is het voor mij een eer om mijn cliënten te mogen begeleiden tijdens hun proces. Gefascineerd door de wonderen van het lichaam, behandel ik zowel klachtgericht als preventief. Het resultaat van reflexzone therapie is dat het lichaam het zelfherstellend vermogen aanspreekt, waardoor je lichaam zelf blokkades en andere kwetsuren op gaat lossen.

 

OplossingIn mijn praktijk geef ik naast mijn op maat behandelingen uiteraard ook persoonlijk advies. Dit advies kan op velerlei vlakken zijn, variërend van tips op het gebied van voedings- en bewegingspatronen tot en met oefeningen die men zelf thuis kan doen om het herstel te verbeteren. De producten en de programma’s van Go4aBetterLife zijn daar een waardevolle aanvulling op.

 

Resultaat: Afgelopen 10 jaar heb ik in mijn praktijk al vele mensen naar tevredenheid behandeld en zijn zij van vervelende (fysieke) klachten afgeholpen of zijn deze significant verminderd. Daarnaast zijn er ook die een verbeterd voedingspatroon hebben kunnen aanleren.

 

Toekomst: Voor de een is dit een tijdelijk traject en voor de ander een langduriger (preventief) traject. Dit is echter ten allen tijde met het doel dat de cliënt(e) het zelf kan. Cliënten in mijn praktijk wijzen op de mogelijkheden van een gevarieerd voedingspatroon en de noodzaak van het binnenkrijgen van alle benodigde voedingsstoffen is een prachtige aanvulling op mijn praktijk waarin lichaam en geest weer in balans krijgen centraal staat.